News Item

17 december 2016

Tenui

Ik werk met singer-songwriter Tenui, tenui.nl, aan een EP. Tof om deze jonge, getalenteerde artiest te helpen in het schrijven, z’n songs te produceren en met hem en een aantal te gekke muzikanten de studio in de duiken. Hou ‘m in de gaten, via social media of zijn website. Naast werken met Tenui, schrijf ik ook voor en met een hoop andere artiesten en staan er in 2017 een aantal hele mooie platen aan te komen welke ik produceer (o.a. een te gekke duoplaat Country-Pop (full album), waarvoor ik ook alle songs schreef). Nice, nice! Keep you updated!

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker