News Item

05 januari 2017

Martijn van Essen, Poëtische Sfeerpop

Hoog tijd om eens een newsitem te wijden aan Martijn van Essen. Een singer-songwriter die al diverse muzikale wegen heeft bewandeld en uiteindelijk uit is gekomen bij Nederlandstalige liedjes. Een dappere stap om direct uit het hart, in je moedertaal, zinnen en melodieën proberen te vangen die raken, die spreken over jou en over jouw kijk op de wereld. We hebben ruim de tijd genomen voor de pre-productie, omdat het ook nog wat richting zoeken was voor Martijn. Er staat nu een mooie basis en binnenkort duiken we dan ook met andere muzikanten de studio in. Mooi om de productie te doen van deze plaat. Hou ‘m in de gaten via social media of zijn website, martijnvanessen.nl.

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker