News Item

31 juli 2015

Studio Sessions

Enorm genoten van een paar vakantieweken, nu weer aan de slag! Mijn lespraktijk (privélessen) start pas in september weer, maar de komende weken zitten behoorlijk vol. Gisteren heel mooi, klein liedje opgenomen met Marjolijn Bos, piano en vocal (piano en mix door ondergetekende). Vanaf maandag elke dag iemand in de studio; van schrijven tot arrangeren tot recorden tot mixen.. nice! Heel erg mooi om met mensen te werken aan songs die vaak heel persoonlijk zijn en met ze te zoeken naar een rake invulling, uitvoering. Ik ga tussen het werken door weer proberen wat updates op m’n site te plaatsen, so stay tuned! En ow ja, er komt binnenkort ook een lyric video online van één van mijn songs v/h album ‘Battle Cry’! Leukleuk! Greets! ADAM

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker