News Item

12 augustus 2015

Schrijven en Produceren

Afgelopen weken ongeveer non stop aan het schrijven en produceren voor en met anderen. Liedjes schrijven, demo’s maken, arrangeren, partijen recorden, vocal producties, erg tof. Doet een groot beroep op mijn creativiteit en juist daarom vind ik het zo leuk. Levert ook mooie momenten op samen met degene met wie ik werk. Afgelopen week met Annelies, Sjoerd (foto), Arjet en Martijn gewerkt, morgen en overmorgen met Sifra. Lijkt je ’t ook tof om eens met mij te werken aan je liedjes of om mij voor je te laten schrijven? Stuur me dan even een berichtje!

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker