News Item

23 oktober 2015

Nieuwe Studio, Harderwijk

Begin 2016 verhuist mijn werkplek en zal ik vanuit een nieuwe studio en praktijkruimte gaan werken. Ik ben meer en meer aan het schrijven en het produceren en wil o.a. daarom mijn studio gaan uitbreiden. Kijk er naar uit! Ik zal binnenkort ook ruimte gaan maken op deze website om audiofragmenten te plaatsten van door mij geschreven songs en/of gedane producties. Be original ;)! ADAM

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker