News Item

22 december 2015

2015 – 2016 | Thank You

Kerst voor de deur, oud en nieuw, en een heel jaar weer achter ons. Het is oprecht een mooi jaar voor mij geweest, zowel privé als creatief-zakelijk. Ik ben veel meer gaan schrijven en produceren, heb zelf een te gek album mogen maken (‘Battle Cry’, hier te koop), veel nieuwe en talentvolle creatievelingen mogen ontmoeten. Ben creatief-inhoudelijk steeds meer bezig met waar ik me mee bezig wil houden. Had vanavond bijvoorbeeld weer een hele toffe schrijfsessie met Sifra en Lee Ann (foto), voor het album van Sifra (welke ik produceer). Gisteren heel mooi liedje geschreven voor een singer-songwriter, morgen een volle dag de studio in met een singer-songwrit(st)er waarvan het album bijna klaar is. Vanmiddag te horen gekregen dat ik een nieuwe albumproductie mag gaan doen. Man, dat loopt echt allemaal bijzonder mooi door.. Er wordt van veel kanten steeds sterker een beroep gedaan op mijn creativiteit en ik vind het bijzonder hoeveel ik daar in geven mag. Veelal genieten. Nou ja, om te voorkomen dat dit op een te lyrische verhandeling gaat lijken omtrent mijn creatieve bestaan; het komt er op neer dat ik dankbaar ben voor wat ik mag doen. Als vocal coach, songwriter, producer, als ADAM. Ik kijk uit naar 2016!

Jullie BEDANKT voor de positieve reacties op mijn album wat dit jaar uitkwam, op mijn liedjes. Voor de support en aanmoediging nog meer in mijn creatieve kracht te gaan staan. Voor het kopen van mijn album. Thanks again. Mijn studenten, bedankt voor jullie toffe input en jullie mooie talent! Gaaf om met jullie te mogen werken. Op naar een bijzonder mooi, nieuw jaar!

Voor jullie allemaal de beste wensen; een goed, gelukkig, creatief, raak 2016!

ADAM

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker