News Item

14 januari 2017

Nikki Nola

TVOH gevolgd? Dan heb je vast ook Nikki langs zien komen en haar verhaal gehoord. Zo niet, check it out. Idols-winnares 2008. Mooie platen gemaakt en mooie avonturen, in binnen- en buitenland. Door stemproblemen stilgelegd. Nu weer helemaal terug! Bij TVOH haar eerste stappen weer gezet, ver gekomen en nu bezig met haar nieuwe plaat! Een waanzinnige zangeres die niet voor niets de harten van de mensen helemaal wist te veroveren. Ik schrijf een serie songs voor haar plaat en afgelopen week hebben we de eerste demo’s opgenomen. Wordt heel mooi! Stay tuned!

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker