News Item

22 april 2017

Zangleerling Iris winnares The Voice Kids!!

Wow, wow, wow, wat was dat vet, gisteren!! De live finale van The Voice Kids met als winnares mijn zangleerling Iris Verhoek!! Hier spreekt een mega trotse zangcoach!! Gezien, rtl4? Anders echt even terugkijken! En check ook bijv. haar Blind Audition – https://www.youtube.com/watch?v=iSGa0IfD3Mc. Ik ben al een aantal jaren de zangdocent van Iris. We hebben het afgelopen jaar samen hard en met heel veel plezier aan dit The Voice – avontuur gewerkt. En met wat een fantastische afloop! Woohooo, Iris, The Voice Kids winnares 2017! Een heerlijk feestje gevierd gisteren en nu nog aan het nagenieten. En zometeen gewoon weer volle bak op naar de volgende uitdaging! Kijk er naar uit om met haar verder te werken!

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker