News Item

15 augustus 2017

Mastering, Producties, DvZ

Net voor m’n zomervakantie – die nu helaas alweer voorbij is – het album afgerond van Joyce van Boven. De master via Pier-Durk (Wisseloord Studios) rolt as we speak m’n inbox binnen, dus die ga ik zo eens goed beluisteren. Zowel productie als mix voor m’n rekening genomen. Het album komt begin november uit. Was een tof traject. Naast andere albumproducties rond de zomer ook druk geweest met aantal losse klussen. Tracks inspelen, arrangementen maken en oa voor Droom van Zwolle een audiotrack geproduceerd die onder hun video komt. Zal eind september online komen. Mooie dingen, blij met de vragen die binnen komen. Nu een planning aan het maken voor komend seizoen, zowel voor producties als voor mijn lespraktijk die begin september weer start. Weer vol ad bak!

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker