News Item

28 februari 2018

Hanne de Vries

Mooie start van 2018 gehad! Projecten die op m’n pad kwamen en extra coaching-uren gedraaid. Aantal vocalisten die in toelatingsprocedures stappen voor vakopleidingen. En Hanne de Vries – christelijk artiest, bekend in de wereld van worship, EO-Jongerendagen enzovoorts – mogen coachen in aanloop op het album dat hij gaat opnemen. Check hannedevries-music.com. Boeiend om zowel vocaal-technisch te werken als bezig te zijn met het creëren van meer zeggingskracht. En hoe deze twee samengaan. Goeie gast, meneer de Vries. Binnenkort crowdfunding-campaign voor zijn plaat online; ik zeg: steunen!

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker