News Item

08 augustus 2018

Studio, Producing, Wisseloord

Van de week in Wisseloord Studios H’sum de Master beluisterd van een van mijn recente producties. Te gek. Ik heb de afgelopen maanden mooie meters kunnen maken wb lopende klussen (produceren, schrijven). Deze zomerweken gebruik ik ook om wat vooruit te kijken naar komend seizoen en een goede planning te maken. In september start ik met een paar nieuwe producties, veel zin in, en er ligt een aanvraag uit het buitenland die ik even goed wil onderzoeken. Spannende ontwikkelingen. Mijn coachingspraktijk start ook weer begin september. En privé; we verwachten binnen nu en een paar weken ons tweede kindje. Daar kijk ik wel het meest naar uit! Mooie zomer! ADAM

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker