News Item

20 december 2018

Release The Fields, Danny van Ingen, Nadine Braam

De eerste single van The Fields is gereleased, MAYBE (https://itunes.apple.com/nl/album/maybe-single/1445846891). De plaat komt voorjaar 2019 uit. Gemixt en gemasterd in Nashville, USA door Billy Decker. Een Dekker & Decker productie dus ;). Verder ben ik gestart met producties voor Nadine Braam (country-pop vibe) en Danny van Ingen (Nederlandstalige pop-/volkszanger). En ik heb nog heel wat af te ronden :). Wat dat betreft is 2018 voorbij gevlogen. Ook nog vader mogen worden. Jona, het broertje van Elin is op 1 september dit jaar geboren. Man, wat een geluk. We razen door. Maar de komende twee weken even niet. Tijd om wat uit te blazen en op te laden voor weer een nieuw jaar. Met opnieuw het voornemen om regelmatiger een update te posten, haha. Leuk dat je deze las! Tot een volgende keer! ADAM

|
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker