Singer-Songwriter

About ADAM

ADAM werkt als muzikant en vocal coach vanuit zijn onderneming Adam Music. ADAM schrijft, produceert, arrangeert muziek en doceert vanuit zijn lespraktijk in Harderwijk.

ADAM studeerde zowel Docent Muziek als Zang Jazz&Pop (hoofdvakdocent Ronald Douglas) aan het conservatorium van Zwolle (ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten). Na zijn conservatoriumstudies volgde hij privélessen zang, o.a. bij Sylvi Lane (conservatorium A’dam) en Katinka Hartkamp (Esther Hart). Ook nam hij deel aan masterclasses en trainingen en verdiepte hij zich in meerdere zangmethoden waaronder CVT en EVT(S).

ADAM heeft als zanger, songwriter, arrangeur, artistiek leider en producer meegewerkt aan vele, zowel kleine als grote producties. Hij stond op diverse podia waaronder de grotere theaters en festivals.

‘H

ey. Leuk dat je op m’n site bent terechtgekomen. Mijn naam is Gerrit Adam Dekker, waarvan ik de laatste twee gebruik als singer-songwriter en producer. Ik ben professioneel muzikant, partner van Tirsa en vader van ons dochtertje Elin. Mijn studio en praktijkruimte staan in Harderwijk.

Toen ik een jaar of tien was, werd ik op orgelles gezet door mijn ouders. Wat volgde was een boeiende reis. Van het klassieke orgel naar de piano, naar zang lichte muziek. Van leiding geven aan een landelijk gospel choir, optredens op festivals, het schrijven van allerlei liedjes, naar zingen in de theaters. En zo nog meer. Ondertussen op het conservatorium terechtgekomen, Docent Muziek en Zang Jazz&Pop gestudeerd, privélessen en masterclasses gevolgd.

Alles met een gemeenschappelijk doel en verlangen; iets moois willen maken dat raakt en verbindt. Verwonderd raken en verwonderen. De muziek werd mijn grootste vriend.

Ik werk nu als singer-songwriter en producer. Schrijf muziek voor en met anderen en help mensen het in een raak jasje te gieten. Waanzinnig mooi om te doen. Daarnaast ben ik music coach, help ik jong of oud talent verder te groeien op muzikaal vlak. Inspireren en geïnspireerd raken.

Live kennismaken? Neem contact met me op via het contactformulier.

Op de muziek! Op het delen!

ADAM

Het magische van muziek is dat zij erin slaagt ons heimwee te doen krijgen naar iets dat we nooit gekend hebben

Gilbert Cesbron, Franse schrijver
Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  1. Adam Dekker – Crazy You // Adam Dekker
  2. Adam Dekker – Stay // Adam Dekker
  3. Adam Dekker – Battle Cry // Adam Dekker
  4. Adam Dekker – Over // Adam Dekker
  5. Adam Dekker – Crazytown // Adam Dekker
  6. Adam Dekker – Into The Blue // Adam Dekker
  7. Adam Dekker – Passing Through // Adam Dekker
  8. Adam Dekker – Thank You // Adam Dekker
  9. Adam Dekker – My Everything // Adam Dekker
  10. Adam Dekker – Goodbye // Adam Dekker